четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Маникюр с рози за Св. Валентин


Здравейте скъпи дами и честит Св. Валентин!
Специално за празника днес ви предлагам една идея за интересен маникюр с рози! Докато мислех за това какъв маникюр да заснема за Св. Валентин, който да е нежен, красив, женствен и същевременно  различен от типичните розови сърца, които виждаме навсякъде, ми хрумна тази идея - какво по-подходящо от рози?! Мисля, че розите освен, че са символ на любовта, те са и най-често подаряваният подарък за празника! :)

Избрах да направя бели рози върху червен фон, но по желание можете да направите обратното или пък да замените червеното с розово, или каквото на вас ви харесва най-много. Рисуването на розите е много по-лесно от колкото изглежда, но ако все пак не се чувствате сигурни, че можете да го направите на всички нокти и на двете ръце, бих ви посъветвала да направите розите като акцент само на един или два нокътя.

Дори и да не празнувате Св. Валентин, мисля че този маникюр би бил много подходящ и за наближаващият 8 март - Денят на жената или пък за всеки друг повод и събитие, тъй като изглежда стилно и елегантно, а цветята винаги са на мода. :) Надявам се да ви хареса и да го пробвате! :)

За това видео реших да направя и един експеримент, който планирах отдавна, но все не ми оставаше време да се заема, а именно - да направя видео на английски език. Имам английско-говорящи абонати в YouTube, на които бях обещала да направя нещо по въпроса, а и много хора ме съветваха, че би било добра идея, затова и реших да пренебрегна най-накрая притеснението си и да го направя! :) По този начин се надявам клиповете ми да могат да достигнат до по-широка аудитория и да бъдат разбираеми и за зрителите от други държави. :) Така, че ако се чудите, защо видеото е качено два пъти, то това е причината - едната версия е на български, другата на английски :), мисля да продължа по този начин за известно време и да видя какъв ще бъде ефекта. :)

Дори и да не сте романтично настроени днес или пък сте необвързани, това не значи, че нямате повод за празнуване, напротив! Св. Валентин не е само ден на влюбените, той е преди всичко празник на любовта и можете да зарадвате родителите си, приятелите и хората, на които държите с картичка, цвете, прегръдка или пък просто "ОБИЧАМ ТЕ" - това със сигурност ще стопли сърцето на някого и ще го накара да се чувства специален! :)

Желая ви прекрасен ден, изпълнен с много усмивки, любов и романтика! 


Не забравяйте да се абонирате към YouTube каналът ми за да виждате първи новите ми клипове. Във Facebook страницата ми винаги можете да намерите снимки от предстоящи клипове, можете и да ми пишете и споделяте вашите идеи и предложения за видео уроци.



Целувки и до скоро! :)
Ели
Share:

1 коментар

  1. If might have} somebody to refer to the platform to play actual cash games, the positioning will award you up to as} $125 in case your on line casino buddy used Bitcoin for their first deposit. Drop & Lock™ is the next evolution of the hugely successful Lock It Link® series, adding a wide ranging|a panoramic} drop to the already exhilarating Lock It Link mechanic! This thrilling update to the Proven Performer Fortune 소울카지노 Coin™ options 5 linked progressive jackpots, a Progressive Pick Bonus, and added coin enhance symbols for optimum excitement.

    ОтговорИзтриване

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)