tag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post3200216702593681732..comments2023-10-14T11:49:00.133+03:00Comments on Ellie: Домашни франзели с пълнежEllie Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/02302675661223583315noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-36372707306777643382020-01-05T03:32:04.232+02:002020-01-05T03:32:04.232+02:00Здравей,Ели! Ще пробвам рецептата, въпросът ми е, ...Здравей,Ели! Ще пробвам рецептата, въпросът ми е, има ли значение от това маята да е прясна или може и просто суха? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13352811077596996393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-39528302517592169332019-12-25T22:51:40.898+02:002019-12-25T22:51:40.898+02:00
Zdrast. Malko sam zakasnial sas Gledaneto na Rece...<br />Zdrast. Malko sam zakasnial sas Gledaneto na Receptata za Franzelkite no Izglejdat. Syper Shte se Ypitam ga gi Pregotvia Dano se Polyhi. Veseli. PrazniciAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14648778957914254647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-11235354756205144952019-01-20T12:43:33.884+02:002019-01-20T12:43:33.884+02:00Здравейте, дали може да се приготви рецептата и с ...Здравейте, дали може да се приготви рецептата и с квас вместо мая?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03020587990648734488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-14588000808625726172019-01-08T16:15:46.878+02:002019-01-08T16:15:46.878+02:00Страхотни рецепти, нямам търпение да ги изпробвам....Страхотни рецепти, нямам търпение да ги изпробвам. Благодаря ти,Ели за това, че си така добра да споделяш невероятните рецепти, които изпробвам. Страхотна си и много ме вдъхновява :) *: .Маслена Абдиhttps://www.blogger.com/profile/01015076115211334016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-84434017788711420772018-12-31T17:42:20.034+02:002018-12-31T17:42:20.034+02:00Здравей Ели, пробвах първо рецептата за хляба, а с...Здравей Ели, пробвах първо рецептата за хляба, а сега и тази.Много ми харесаха и двете. Ако имаш такава изпитана рецепта и за баница- давай.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10711203057321043752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-19284636928107289062018-12-25T18:57:13.804+02:002018-12-25T18:57:13.804+02:00Привет, Ели
Пробвах фланелките. Получиха се чудес...Привет, Ели <br />Пробвах фланелките. Получиха се чудесно от първия път ��. Моят вариант е с повечко плънка от песто,зелени маслини и чесън. Бъди жива и здрава, много щастие и любов ��Цветиhttps://www.blogger.com/profile/16178780903375343118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-23313538635458375672018-12-18T16:40:13.609+02:002018-12-18T16:40:13.609+02:00Много ти благодаря Галина, това значи много за мен...Много ти благодаря Галина, това значи много за мен! Весели празници!Ellie Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/02302675661223583315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-40849192670885420972018-12-17T21:33:20.516+02:002018-12-17T21:33:20.516+02:00Благодаря за страхотните рецепти ! Удоволствие е д...Благодаря за страхотните рецепти ! Удоволствие е да гледам видеата ти .От всяко едно мога да науча нещо или пък просто да се порадвам на спокойствието и хармонията ти . Бъди жива и здрава и благословена ! Galina Stefanishkahttps://www.blogger.com/profile/00718937805808172897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-49344836188860332472018-12-16T11:18:12.678+02:002018-12-16T11:18:12.678+02:00400 мл - редактирах статията, защото изглежда бях ...400 мл - редактирах статията, защото изглежда бях забравила да напиша :)Ellie Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/02302675661223583315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-62081278533157993842018-12-15T17:17:14.999+02:002018-12-15T17:17:14.999+02:00Изглеждат супер вкусни! :) Би ли казала горе-долу ...Изглеждат супер вкусни! :) Би ли казала горе-долу колко вода слагаш на тези пропорции?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07832591479151749739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-59789707026590155392018-12-15T16:28:39.915+02:002018-12-15T16:28:39.915+02:00Сърдечно благодаря за милите думи! Можеш да направ...Сърдечно благодаря за милите думи! Можеш да направиш чесновата франзела точно както другата - намазваш плънката върху тестото и навиваш. Така като се изпече пак е вкусна и дори аромата на чесъна не е така наситен. Пробвай и виж как ти харесва най-много. ЦелувкиEllie Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/02302675661223583315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3832000648218620113.post-4147069810634708842018-12-15T16:10:53.494+02:002018-12-15T16:10:53.494+02:00Ели, нямах търпение да споделиш тази рецепта, още ...Ели, нямах търпение да споделиш тази рецепта, още след първия път, в който видях да ги приготвяш. Изглеждат меко казано страхотно! Големи късметлии са хората, които има удоволствието лично да дегустират нещата, които приготвяш:)) Според теб, ако сложим маслото с билките в суровата франзелка и запечем така дали би се получило добре, или умишлено го слагаш, след като вече е изпечена и леко изстинала? Поздрави! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09055160096621841771noreply@blogger.com