АВТОРСКО ПРАВО

Авторско право

Всички права върху публикуваните произведения в този блог (текстове, снимки, клипове) са запазени и са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права.

Можете да споделяте статиите ми в социалните мрежи като връзка, но не и да копирате, възпроизвеждате, променяте, надграждате, преработвате, създавате производни произведения и разпространявате съдържанието на блога ми (било то текст, снимки, клипове и т.н.) като ваше и без изричното ми уведомяване, съгласие и признание.

Използването на съдържание, информация, текстове, снимки или клипове от блога ми за комерсиални цели, копиране, записване, възпроизвеждане или предаване на трети лица в пълна, частична или преработена форма без изричното ми знание и съгласие е абсолютно забранено и представлява административно нарушение по чл. 97 от ЗАПСП, както и престъпление според чл. 172а и сл. от Наказателния кодекс и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред!

Незаконосъобразното използване ще бъде и предмет на претенция за обезщетение по реда на чл.94 и сл. от ЗАПСП.

Ако имате въпроси по условията за ползване или искате да ползвате част от съдържанието ми по някакъв начин, свържете се с мен за повече информация на адрес: makeupbuthow@yahoo.com

Благодаря Ви!

Share:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)