петък, 14 септември 2012 г.

Ефективен начин за разкрасяване...без продукти


Здравейте скъпи дами,
днешната публикация е на тема разкрасяване, но не чрез кремове, продукти или гримове, а чрез спорт и физически тренировки. Може би си мислите, че тези две неща нямат нищо общо, но съвсем не е така. Точно в днешната статия исках да обърна внимание на многобройните положителни ефекти от спортуването и физическите тренировки не само за външният ни вид, но и за здравето ни.

Това наистина е много важна част от живота ми вече от 4 години и сама за себе си, лично съм видяла и усетила положителна промяна в начинът по, който изглежда тялото ми, кожата ми, начинът по който се чувствам и т.н.

Разбира се, важно е и да се спомене, че спортуването е добре да се комбинира и със здравословен начин на хранене. Храната, която приемаме също има огромно влияние върху това как изглеждаме. Много често пъпките, дехидратираната кожа и т.н. може да са знак, че нещо липсва в режимът ви на хранене или пък е в прекалено количество. Затова е добре винаги да се замисляме над това какво хапваме, защото както се казва: "Ние сме това, с което се храним!"... :)
Но това ще бъде тема на бъдещо видео, където ще поговоря в детайли затова какъв е моят режим на хранене, какво е добре да избягваме и на какво да наблягаме що се отнася до храната и т.н.

Получих и доста въпроси за това да покажа различни упражнения за начинаещи, които всеки може да прави вкъщи, така че това също ще бъде тема за едно бъдещо видео.
Това беше и едно от нещата, на които исках да наблегна - независимо къде се намирате, можете да извършвате някакъв вид физическа дейност... имайте това предвид и бъдете креативни!
Мисля, че това е тема, която не бива да пренебрегваме, когато говорим за красота като цяло. :)

Ще се радвам да разбера и какви са вашите методи за поддържане на добра физическа форма и тонус! :)
До скоро! :)

Share:

1 коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)