събота, 31 януари 2015 г.

Опушен грим в зелено и златисто


Здравейте приятели, днес сме на цветна вълна и ще си говорим за това как да си направим вечерен опушен грим в зелено и златисто. За видеото имах и специална гостенка - моята приятелка Ина, която беше модел за тази демонстрация.
Отдавна получавах запитвания от вас да покажа грим и върху друго лице, различно от моето, затова и се надявам видеото да бъде полезно и да ви хареса. :)


Избрахме да направим зелен грим по желание на Ина, който решихме, че ще контрастира с червената и коса и ще стои добре. Въпреки, че цветовете на сенките бяха сходни с цвета на очите и, гримът пак изглеждаше прекрасно и ги правеше да изпъкнат, което доказва, че не е задължително да се водим само по правилата кои цветове ще контрастират на цветът на очите ни - всеки може да сложи всеки цвят и пак да изглежда добре. :)
Затова и често, когато получавам въпроси от рода на "Какъв цвят сенки ще ми отиват?" просто отговарям - пробвайте и носете, който цвят на вас ви харесва. Ако пък искате конкретно да направите цветът на очите ви да изпъкне и да изглежда по-наситен, то тогава можете да изберете контрастиращ цвят. Например - ако очите ви са зелени като на Ина, контрастиращите цветове ще са топли оранжеви, бронзови, кафеникави тонове с отличаващ се червеникав подтон; те ще направят зелените очи да изглеждат още по-зелени и наситени. :)


Ако идеята да видите грим и на друго лице освен моето ви е допаднала, напишете ми в коментарите, за да заснемем още клипове заедно, тъй като за нас беше истинско удоволствие и се забавлявахме много. :)


Имаме и доста насъбрани кадри за цяло видео с изрязани моменти - кажете дали искате да ги кача за да ги видите? Ако пък ви е интересно как преминава процесът по заснемане на това видео можете да видите тук:
ИЗПОЛЗВАНИ ПРОДУКТИ ЗА ТОЗИ ГРИМ:


Гъба за фон дьо тен и коректор - Beautyblender Original


Пудра за контуриране - Bahama Mama Bronzing Powder
Палитра с ружове Sleek Blush by 3 Lace


Хайлайтър - Mary Lou Manizer Highlighting Powder


Комплекти за оформяне на вежди - Sigma Brow DUO Medium


Кремообразни сенки - MAC Paint Pot - Painterly

Палитра сенки 1 - Sleek i-Divine Garden of Eden
Щом решихме да правим зелен грим нямаше как да не извадя палитрата Garden of Eden, тя съдържа прекрасна селекция зелени тонове. От нея използвах светло зеленото - акцент в грима, както и матираните тъмно-кафяво и зелено за края на окото.

Палитра сенки 2 - Sleek i-Divine Snapshots
От тази палитра използвах матираният светло-кафяв цвят сенки съвсем в началото в сгъвката на окото за преливане.


Палитра сенки 3 Sleek i-Divine Original
Тук използвах черните сенки за потъмняване на гримът във външия ъгъл на окото, както и светло-златистите под тях за просветляване на очите във вътрешните ъгли.


Спирала - Lancome Grandiose Mascara

Гелообразна очна линия - Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner


Лепило за мигли - DUO Brush on Adhesive


Изкуствени мигли - Red Cherry Lashes #217

Гланц за устни Bourjois 3D Effet Max Gloss - 013 Orange Fruity

Четки за грим - SigmaНадявам се видеото да ви хареса и да бъде полезно! :)

За да закупите някои от използваните продукти и четки за грим, кликнете тук - http://www.makeupbuthow.com/Ели

Онлайн магазин за козметика

Facebook Страница

YouTube Канал


Share:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)