понеделник, 18 септември 2017 г.

Сватбена визия


През уикенда се състоя сватбата на братовчедката на Michael, Charlotte и годеникът и Adrian, като разбира се ние бяхме там за да отпразнуваме щастливата двойка влюбени. За втори път присъствам на датска сватба и всеки път много се вълнувам да видя изборът на рокля, декорация, храна и въобще техните традиции.


Исках да заснема видео как се приготвям и започнах, но честно казано не ми стигна време да го довърша и накрая се отказах. Така или иначе, заснетите кадри бяха добър тест на новата камера. Визията ми и без това не беше нищо специално що се отнася до грим и прическа.


Заложих на семпъл грим с леко дефинирани очи и много лека основа - сватбата започна още по обяд около 12 часа, така че исках кожата ми да изглежда свежа и натурална на дневна светлина.
Знаете ли, имам чувството, че напоследък и въобще с годините започвам да се харесвам повече с по-лек грим и по-специално фон дьо тен. Дори и да имам пъпки и несъвършенства, забелязвам, че леката основа придава сияние и младолик вид на лицето, както нищо друго. Любимият ми фон дьо тен пред последните месеци е MAC Face and Body заради леката си, водниста текстура, хидратиращи свойства и абсолютно неуловим вид върху кожата. (не е подходящ за мазна кожа и предлага много леко покритие)

Все още обожавам да експериментирам с цветове и по-силен грим, но го правя най-често за видеа и снимки, докато в ежедневието обикновено залагам на натурална визия.
Прическата ми за сватбата както виждате е доста семпла - заложих на права коса, тъй като исках роклята и аксесоарите да се отличават.

А говорейки за роклята, ето и тоалетът, който избрах за сватбата:

Обеци: AsosЗа съжаление показаните рокля и аксесоари не са налични за поръчка, тъй като ги закупих отдавна. Аз самата много често обичам да пазарувам онлайн, а Асос е любимият ми сайт за поръчка заради удобната безплатна доставка и връщане и голям асортимент от артикули и марки. Там от време на време можете да откриете и доста добри промоции и намаления и по този начин да се сдобиете с подобна вечерна рокля като тази за около 43 лв ( да - толкова ми излезе на мен, а оригиналната и цена беше 120 лв) :)
Реших да добавя и мъничко коланче към роклята в черно и златисто, което мисля, че се съчета добре с цялостната визия и аксесоари. Нямам линк за него, тъй като беше част от друга рокля или блуза - не съм много сигурна.

Много харесвам цвета на роклята, мисля че се вписва идеално и отговаря на вече есенния климат тук в Дания. Моделът е много женствен и позволява роклята да бъде носена по два начина - с покрити или открити рамене.

А ето какво се случва в края на вечерта след като приключат церемониите и стане време за парти :)

До скоро!
Ели
Share:

1 коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)