четвъртък, 31 май 2018 г.

Романтично розово | Outfit of the day


Днес ще си говорим за мода - цветна, лятна и зареждаща с настроение! Този тоалет освен, че ми е любим в момента, е и изцяло с нови придобивки от последното ми пътуване до София. Много се радвам, че освен че ми остана време за шопинг измежду всичките ми ангажименти, си намерих страхотни неща и то от български дизайнери.

Отдавна се захласвам по банските на Paramidonna, затова и в момента, в който видях и пробвах този модел се влюбих и реших да го взема. Има интересни изрязани елементи отпред, а отзад е с гол гръб и връзки. Стои прекрасно - леко секси, но не прекалено... поне за мен :)
Въпреки, че това е бански, мисля че свободно може да се носи и за други поводи, не само за плаж. Комбинирах го и с прилепнала по тялото пола с интересни мотиви и райета, които издължават фигурата.
Като за финален щрих и акцент, харесах чантичка с геометрични елементи в крещящ неонов  нюанс.
Много ми харесва как се получи комбинацията с различните цветове и мотиви - свежа, закачлива и женствена.


Цял бански (тук)
Пола (тук)
Чанта (тук)Отдавна ми се иска да подкрепям амбициозните и талантливи български дизайнери, но тъй като живея в Дания, това е с една идея по-трудно за реализиране.
Признавам, че заради забързаното си ежедневие често пазарувам онлайн от така наречената "бърза мода",  но пък със зачестяването на пътуванията ми до България вече съм решена да си оставям време за пазаруване там, тъй като със сигурност човек може да попадне на интересни, актуални и екстравагантни модели, с които да се отличи, а пък и по този начин да подкрепи българското.
Говорейки за българска мода, се вълнувам и да ви разкажа за един проект, към който се присъединих. Става дума за FlcoLadiesClub!

Това е една нова инициатива в подкрепа на българските брандове, която подема Flower’s & Co Gallery.
От днес и аз ставам част от клуба и ви предлагам следното:

1. Следете постовете ми, очаквайте моите бг брандс находки.

2. Харесайте своята на бранда, с който съм облечена.

3. Пишете ми за поръчка, а аз ще създам вашия Flco Ladies Club профил, в който за всяка реализирана покупка, 5% от стойността и влизат във вашия профил под формата на РЕАЛНИ ПАРИ.

4. Ползвайте събраните пари в профила си когато и за каквото пожелаете!

Интересно ми е да разбера вие какво мислите за тази инициатива и дали си имате любим български дизайнер/бранд, който бихте ми препоръчали. :)
Поздрави и целувки!
Ели

Последвайте ме и в другите ми социални мрежи:
Share:

1 коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)