неделя, 27 януари 2013 г.

Кадифен маникюр с комплекта на Ciaté - Velvet Manicure


Здравейте скъпи дами!
В днешната публикация ще ви представя една идея за интересен начин да си направите един по-различен вид маникюр, който според мен е много ефектен.
Видеото не е точно урок в стил "направи си сам" както останалите ми клипове :), а по-скоро е тестване, демонстрация и първи впечатления от продукт. Този продукт е комплекта за кадифен маникюр на марката Ciaté. Комплектът се казва Velvet Manicure в цвят Berry Poncho. 

Марката предлага и още няколко различни цвята, тъмно-синьо, бежово, мисля че видях и светло-сиво като част от лимитирана колекция. На мен лично обаче този цвят най-много ми допада. :)
Ето така изглежда комплекта отвън - опаковката е много симпатична и красива и създава усещане за нещо луксозно. Вътре се съдържат три неща - кутийка с кадифени власинки, малка четчица и лак за нокти. 

Останах много впечатлена от лака - много наситен и пигментиран цвят и дори с едно нанасяне изглежда чудесно върху ноктите, опаковката от друга страна е прекрасна - изключително женствена, стилна и симпатична с малката черна панделка. :)
Кутийката с власинките има три дупки отгоре, което позволява лесно и бързо да се поръси нокътя веднага след нанасяне на лака. 
Комплекта е изключително лесен за употреба, във видеото ще видите демонстрацията ми за това, но в самата опаковка също ще намерите и листовка с детайлни инструкции за това как да използвате приложените продукти.
Първоначално бях доста скептично настроена за това дали власинките въобще ще се задържат на ноктите след първото измиване на ръце или нанасяне на крем, но честно казано останах впечатлена от резултатите, във видеото можете да видите как изглеждат ноктите пред и след тестването им. Въпреки, че издържа успешно всички тестове, бих казала, че този маникюр е подходящ най-вече за специални поводи и излизания, тъй като на следващите дни след нанасяне и при вършене на ежедневните дейности вкъщи, власинките започват да падат на места и ефекта не е същия, както в началото. Но мисля, че и самия комплект е създаден с тази цел да бъде нещо различно и ефектно, което се прави за специални случаи. Бих казала, че е и изключително добра идея за подарък за всички дами, които обичат да се грижат за маникюра си и  да експериментират се него или въобще с визията, защото с този ефектен маникюр определено ще са различни и ще привлекат всички погледи. :)


Ciaté е английска марка, която стана популярна с интересните си комплекти за маникюр, като например всеизвестният Caviar Manicure, който представлява комплект, който съдържа отново  лак на марката, малка фунийка и шишенце с мънички цветни топченца, които по същия начин, както и власинките, се полепват върху мокрия лак и създават интересен ефект. Предлага се в различни цветове, някои от които са част от лимитирана колекция, други не. Цена - 18 £.
Марката предлага и други интересни комплекти, най-новият е ето този - Ciate Sequine Manicure, който отново е част от лимитирана колекция. Цена - 14 £.

Комплектът за кадифен маникюр също се предлага на цена от 14 £. (1 £ = 2, 29 BGN; 14 x 2, 29 = 32, 06 BGN) Цената, която цитирам е според сайта на марката - www.ciate.co.uk. Там можете да поръчате онлайн, предлага се доставка до България, но тя струва 16, 95 £, което е ЛУДОСТ- повече от самия комплект!!! :)) Обаче, за щастие има и друг уебсайт, който предлага продукти на марката на същите цени, но с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - www.asos.com.

Не ми е известно дали тази марка може да се намери по магазините в България - не мисля, чувала съм, че може би в магазина на Sephora в София ги има, но информацията е непотвърдена... ако някой е виждал продуктите им нека да ми каже. :)

Аз лично получих комплекта като подарък за рождения ми ден, не съм си го купила сама, записах го в "wish" листата ми за подаръци за рожден ден и Коледа, тъй като видях, че тук в Дания се предлага и реших, че би било интересно да го пробвам и да направя видео за него, тъй като ми се стори интересен. Това е едно от нещата за мен, които ми харесват, интересни, ефектни са, но все не мога да оправдая покупката им :) затова и реших да го впиша в списъка с желания за подаръци и за моя приятна изненада го получих. :) 
Ако ви харесва идеята за кадифен маникюр или маникюр от топчета, но пък цената ви се струва висока, потърсете в интернет отделни кутийки с топченца или власинки и ще можете да ги откриете на доста достъпни цени. 
Ако пък ви предстои специално събитие, бал или друго и така или иначе сте планирали да отидете на маникюр в някой салон, мисля че ако ви харесва идеята и мислите да си закупите комплекта, цената от 32 лева не би била чак толкова висока, в сравнение с това, което би ви таксувала една маникюристка за специален вид маникюр и декорация, но пък в този случай, поне за цената ще можете да използвате комплекта многократно. :) (Не съм запозната с цените за маникюр по салоните, мисля че последно ходих преди около 5 години... хехе но все пак направих сравнението според това, което съм чувала като цени от приятелки, разбира се - изборът е ваш! :))

И това е от мен засега, надявам се статията и видеото да са били полезни за вас в случай, че сте се чудили как всъщност изглежда този вид маникюр преди да си го купите или пък просто сте намерили интересна идея за маникюр, който можете да си направите и без да си купувате точно този комплект. :)
Ще се радвам да разбера и дали ви допада този вид клипове с тестване, демонстрация и първи впечатления от даден продукт. За мен определено беше интересно да го пробвам и да направя видеото за вас, надявам се да е било интересно. :) Занапред може да направя и още клипчета от този вид, може би на козметични продукти, гримове и т.н. :) кажете какво бихте искали да видите! :)
До скоро, целувки! :)
Ели
Photos by www.asos.com
Share:

4 коментара

  1. Наистина ми беше много полезна!
    Предстои ми бал и мисля, че вече открих идеалния маникюр... БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Eli mnogo ti blagodarq i da az sam gi vijdala v magazin Sephora v Sofiq i si go kupih.Vidqh che ti napravi klip i az sashto go testvax.Blagodarq!

    ОтговорИзтриване
  4. Ползвам тази марка и по-точно комплекта за кадифен маникюр. Много е добър и лесен за изпълнение :)

    ОтговорИзтриване

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)