ЗА МЕН


Здравейте и добре дошли!  Казвам се Ели.
За мен всичко започна като хоби през далечната 2011 година, когато заснех първото ми видео на тема грим, а след това и създадох видео канал, блог и страници, където да споделям моите видео уроци на тема красота - грим, прически, маникюр и т.н.
За мен е приятно и интересно постоянно да провокирам въображението и креативността ми с нови идеи, а още по-голямо удовлетворение получавам, когато мога да съм полезна на другите с моите съвети и препоръки.

Освен всичко свързано с грима и козметиката, в каналите ми можете да намерите и някой друг клип на тема мода, лайфстайл, готвене или пък дори влогове.
Последните години, от както се занимавам с всичко това бяха най-хубавите за мен, изпълнени с положителни емоции, вълнения, нови запознанства и невероятни възможности, които нямаше да се случат ако нямах вашата подкрепа. Благодаря ви от сърце, че продължавате да ме правите толкова щастлива и ми позволявате да сбъдвам мечтите си!
От няколко години живея в Копенхаген, Дания, където учих датски, а в момента професионално се занимавам с маркетинг и социални медии. Щастливо влюбена в приятелят ми Майкъл, с който живеем заедно.


От скоро имам и изцяло кулинарен канал - https://www.instagram.com/cookingbuthow/ 


Обичам:
- да пътувам
- шопинг (очевидно) :))) 
- да прекарвам време с близките ми хора
- да тренирам (най-често ходя на фитнес или тичам навън ако времето е хубаво)
- да готвя
- да пека сладкиши
- и още много неща, но ще ги запазя за друг път - друг пост или друго видео :)  


Това е моята интернет история накратко :) 
Ако имате още въпроси - пишете ми и ще се постарая да отговоря в някое видео.

Ето и къде можете да ме намерите:
Share: