ЗА МЕН


Здравейте, казвам се Ели, на 30 години съм. По образование съм преводач с немски и английски език, но всъщност гримирането е моята истинска страст. Oбичам да експериментирам с него, обичам усещането за създаване на нещо красиво.

 

За мен всичко започна като хоби преди около 8 години, когато заснех първото ми видео на тема грим, а след това и създадох видео канал, блог и страници, където да споделям моите видео уроци на тема красота - грим, прически, маникюр и т.н.
За мен е приятно и интересно постоянно да провокирам въображението и креативността ми с нови идеи, а още по-голямо удовлетворение получавам, когато мога да съм полезна на другите с моите съвети и препоръки.
Искам да покажа на моите зрители/читатели, че когато е поставен правилно, гримът може да подчертае естествената красота, да трансформира хората, да им даде увереност или просто да бъде приятно занимание. 
Освен всичко свързано с грима и козметиката, в каналите ми можете да намерите и някой друг клип на тема мода, лайфстайл или пък дори влогове.
Последните години, от както се занимавам с всичко това бяха най-хубавите за мен, изпълнени с положителни емоции, вълнения, нови запознанства и невероятни възможности, които нямаше да се случат ако нямах вашата подкрепа. Благодаря ви от сърце, че продължавате да ме правите толкова щастлива и ми позволявате да сбъдвам мечтите си!
От няколко години живея в Копенхаген, Дания, където учих датски, а пък от октомври 2016 насам работя като free lance гримьор за MAC. Щастливо влюбена в приятелят ми Майкъл, с който живеем заедно.Отделно се занимавам и с любимото ми блогърство и създаване на клипове, както и управление на онлайн магазинът ми www.makeupbuthow.com , който открих на 8 март 2014 година. Това беше една моя сбъдната мечта - място, където да мога да споделя с вас някои от любимите ми козметични продукти, които или са трудно достъпни или ги няма на пазара в България.От скоро имам и английски YouTube канал - https://www.youtube.com/c/EllieDimitrova където качвам влогове и видео уроци. 

Там можете да видите и част от това как преминава ежедневието ми, някое вълнуващо пътуване или просто забавен ден с приятелки. 
Тук можете да разгледате плейлиста с всичките ми влогове -Обичам:
- да пътувам
- шопинг (очевидно) :))) 
- да прекарвам време с близките ми хора
- да тренирам (най-често ходя на фитнес или тичам навън ако времето е хубаво)
- да готвя
- да пека сладкиши
- и още много неща, но ще ги запазя за друг път - друг пост или друго видео :)  


Това е моята интернет история накратко :) 
Ако имате още въпроси - пишете ми и ще се постарая да отговоря в някое видео.

Ето и къде можете да ме намерите:
Share: