неделя, 11 август 2013 г.

Свеж летен маникюр за начинаещи

Здравейте скъпи читатели,
Ако ме следите в социалните мрежи вероятно сте забелязали отсъствието ми през последните няколко седмици, което се дължи на пътуването ми до България. Прекарах почти около месец там, като първите две седмици бях на почивка на море, а останалите две - вкъщи, в родният ми град Враца. През това време се надявах да имам възможност да снимам клипове, но за съжаление това се оказа невъзможно.
Рядко се прибирам вкъщи и обикновено, когато съм там имам пълен график със задачи за вършене, този път също не беше изключение само, че за мое съжаление ми се случи и да се разболея, което до голяма степен се отрази и на плановете ми. Радвам се, че имах няколко предварително заснети клипа, един от които успях да обработя набързо и кача за вас, а именно видеото ми за този свеж, летен маникюр:
Изключително лесен - абсолютно всеки може да си го направи вкъщи, не изисква никакви артистични умения или пък каквито и да било инструменти или материали, всичко, от което се нуждаете са три цвята лак.
Първоначално не мислех да качвам клип с този маникюр, тъй като ми се струваше много семпъл, но пък след като се бях лакирала така в последното ми видео "КАКВО ИМА В ЧАНТАТА МИ С ГРИМОВЕ ЗА ПЪТУВАНЕ" изглежда, че всички много харесаха ноктите ми, тъй като получих многожество коментари и заявки за видео урок, затова и се реших да го обработя и кача. :)
Можете да експериментирате с абсолютно всякакви цветови комбинации, за видеото аз избрах жълти и зелени тонове, не защото са ми любимите цветове лак, а просто защото абсолютно никога не нося такива, купих си ги само за да направя клипове с тях и да покажа нещо по-цветно и различно, а пък и да изляза от комфортната ми зона поне за малко :).
Вие разбира се можете да изберете каквото на вас ви харесва, ако искате да видите как изглежда този маникюр в розовата гама, вижте ноктите ми в това видео - КЛИКНЕТЕ ТУК!

Ако този маникюр ви харесва и искате да видите как се прави - гледайте видеото ми като кликнете на връзката отдолу:


Ето и кои лакове използвах за този маникюр:

- ЛАК ОСНОВА И ТОП ЛАК - Rimmel London Lycra PRO Professional Finish
- ЖЪЛТ ЛАК - Rimmel London I love Lasting Finish - 280 sunshine
- СВЕТЛО-ЗЕЛЕН ЛАК - Maybelline Color Show - 754 Pow Green
- ТЪМНО-ЗЕЛЕН ЛАК - Maybelline Color Show - 120 Urban Turquoise

Надявам се маникюрът да ви хареса и да го пробвате, наистина макар и лесен, изглежда ефектно, интересно и закачливо, така че си струва да се опита. :)
Това е от мен засега, скоро очаквайте редовно качване на нови клипове! :)
Весело лято, успех и всичко добро!
Share:

2 коментара

  1. Весело лято и на теб Ели,жалко е че,си се разболяла и се е провалила част от почивката ти,но силно се надявам осналата част от лятото да мине без проблеми и да си много щастлива и изпълнена с емоции.И не само лятото,желая ти успехи и щастливи мигове през цялата година,ти го заслужаваш.Маникюра е прекрасен и ефектен,браво за идеята.Качеството както винаги е най-доброто,благодаря също за старанието,труда и любовта които си вложила,за да ни вдъхновиш и зарадваш.Пожелавам ти много усмивки и весело лято и на теб!!! :*

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно съчетание на цветове!! И изпълнение, разбира се.

    ОтговорИзтриване

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)