петък, 14 август 2015 г.

Летен маникюр в пастелни тонове

Здравейте,
мина се доста време от последното ми видео за маникюр, затова реших, че след дълго отлагане е наложително да направя ново.
Днешната идея, типично в мой стил е лесна и подходяща за начинаещи в декорацията и рисуването на нокти - каквато съм аз. :)
Аз лично харесвам семплите маникюри и 99% от времето съм лакирана в един цвят, но тъй като доста от вас питаха за видео за маникюр, реших да седна и да експериментирам. Това е полученият резултат - нежно съчетание на пастелни цветове и малко блясък, напълно подходящи за лятото или дори всеки сезон.
Учудващо за мен този маникюр страшно много ми хареса, особено комбинацията от цветове - хем е цветен и свеж, хем е нежен и някак си семпъл.

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО


Използвани продукти:

Комплект - лак основа и топ лак - W7 Gelly Sandwich
Много харесвам тези два продукта, заедно правят лака да издържа супер дълго без излющване и дори предпочитам този топ лак пред предишно любимият ми Seche Vite, тъй като не е така плътен и лепкав както него, не се сгъстява така бързо, не се свива след като изсъхне върху нокътя, прави лака да издържа все така дълго, дори повече. Много ми харесва и че съхне бързо, единствено не е така силно гланциран както Seche Vite, но пак придава доста блясък на ноктите, така че откакто го имам не съм спряла да го ползвам. :)
Лак в пастелно жълто - W7 - Sheer Lemon
Това жълто ме изненада страшно много, тъй като до сега нямаше жълт цвят лак, който да изглежда добре на ноктите, всички, които съм виждала и пробвала все ги правеха да изглеждат пожълтели и грозни, но този е толкова лек и нежен, пастелен нюанс, който стои красиво и го носих с удоволствие.
В момента още не е наличен в магазина, но скоро ще е.


Лак в нежно светло-розово - W7 - Baby Pink

Разкошен светло-розов нюанс, много го харесвам и нося често.


Брокатен лакDepend Glitter Nail Polish 4006
Светло-тюркоазен цвят лак - W7 Nail polish 148 Aqua
Прекрасен нюанс за лятото, който внася свежест на маникюра. :)

Олио за омекотяване на кожички - Jessica Phenomen Oil Intensive Moisturiser
ЛакочистителW7 Acetone Free Nail Polish Remover


Надявам се маникюрът да ви хареса и да ви даде идеи и вие да пробвате нещо цветно за този сезон. :) Това е всичко от мен засега.


Share:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)