сряда, 19 юли 2017 г.

Две лесни идеи за маникюр

Здравейте скъпи приятели!
В последното ми гласуване за идеи за нов клип във Фейсбук, много от вас коментираха, че искат да видят видео за маникюр, тъй като отдавна не съм правила такова. Не винаги успявам да изпълня желанията на всички вас, но все пак се старая да се вслушвам, затова и днес ви представям не една, а две идеи за свеж, летен маникюр.

Заснемането на този клип ми отне сигурно един цял работен ден; първите няколко часа прекарах в тестване на различни идеи, като никоя от тях не се получи достатъчно добре или както си я представях. :) Аз обаче бях упорита и решена да продължа с опитите, докато накрая нещата се получат. В никакъв случай не съм професионалист в това отношение, нито имам особен талант, но пък от време на време обичам да споделям лесни идеи, които всеки може да си направи - щом аз съм успяла, значи и вие можете! :)

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО


Маникюр едно е свеж, закачлив и перфектен за лятото. Реших да използвам различни пастелни нюанси за цветята, но разбира се вие можете да ги замените с всеки цвят, който прецените.
Ето и какви продукти използвах аз:
1. Лак основа - изглажда повърхността на ноктите и прави лака по-издръжлив.
Ползвах основата от комплекта Gelly Sandwich - и двата лака са много добри, за съжаление обаче вече са на привършване и трябва да си взема нови.
2. Пастелни нюанси за цветята:


3. Камъни за декорация на нокти

4. Инструмент за правене на точки
Ако нямате такъв, можете да ползвате закръглената част на фиба за коса.
5. Топ лак
Маникюр номер две включва различен геометричен дизайн за всеки нокът - по желание можете да направите еднакъв за всички, но мисля, че така изглежда по-интересно. Цветовете, които избрах са нежни и отново подходящи за лятото. 
Използвани продукти:
1. Лак основа 
2. Три лака по ваш избор

3. Тиксо за маникюр

4. Топ лак
Надявам се видеото да ви хареса и да пробвате идеите, които ви показах. Оставете ми коментар кой от двата маникюра ви харесва повече. :)
А знаете ли, че от скоро вече имам и график за качване на клипове? Всяка сряда и събота ще има ново видео, така че не пропускайте да се включвате на линия.

До скоро!
Ели
Share:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)