понеделник, 13 август 2012 г.

Забавен цветен маникюр на точки

Здравейте, днешната публикация е на тема нокти. Да, знам, че много изостанах с клиповете за маникюри, но по една или друга причина така се получи. :)
 Тъй като получих много заявки за видео с цветен, забавен маникюр за лятото, реших че този би бил подходящ. Изключително лесен и бърз за правене, но в същото време стои много закачливо и ефектно върху ноктите. Техниката е много лесна и не изисква закупуването на каквито и да е инструменти. Всичко, което ще ви е необходимо можете да намерите вкъщи или да си направите сами.

Във видеото ще ви дам няколко различни начина за направата на домашни инструменти за точки. Дори и да ви треперят ръцете или да не сте много сръчни, няма как да сгрешите при този вид декорация, защото инструментът за точки върши работата вместо вас и получавате идеално оформени точки. :)

Във видеото исках да ви покажа няколко варианта на този маникюр, защото само чрез тази семпла техника и малко лак можете да постигнете различни и интересни резултати.

Можете да съсредоточите точките на едно място - отгоре/отдолу/в средата на ноктите или само на един от тях. Можете да използвате многоцветни лакове или пък само един цвят, всичко зависи от вашите лични предпочитания.

Ето няколко снимки от декорациите, които направих, надявам се да ви дадат идеи и за вашия маникюр. :)






Ето и всички използвани лакове за това видео:

Всичките лакове на снимките използвах за точки във видеото, за основни лакове ползвах последните три цвята отдолу - лилавото, тъмно-розовото и светло-розовото. 


 Това е лакът, който използвах и за основа и за топ лак. Марката е Rimmel.
Вие не е нужно да купувате същите лакове, можете да използвате всеки лак и цвят, който имате вкъщи. :)

***
Надявам се видеото да ви хареса и ако не ви даде нова идея за маникюр, то поне да ви припомни за тази забавна и лесна за правене декорация, която всеки може да си направи вкъщи. :)
Весело лято и до скоро! :)

Share:

4 коментара

  1. Ау, непременно ще го пробвам!
    Как не съм се сетила, толкова е лесно, а стои доста ефектно :)

    ОтговорИзтриване
  2. Вчера гледах видеото в Youtube и много ми хареса и си направих маникюра. Днес получих доста комплименти, а аз лично не спирах да си гледам ноктите и да им се радвам.
    Отдавна те следя в нета и искам да ти кажа, че всичко, което пишеш/снимаш и т.н. е прекрасно! Продължавай да ни радваш все така с креативните си идеи и съвети. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много обичам точки!
    А твоите вариации са страхотни <3

    ОтговорИзтриване
  4. супер сладък е и много красив дано се получи на мен защото аз съм съвсем начинаеща

    ОтговорИзтриване

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)