неделя, 22 юли 2012 г.

Небрежен летен кок с къдрици (безвредно къдрене)

Здравейте,
тъй като не бях правила клипове с прически отдавна, реших, че е крайно време да заснема. :)  Специално за лятото мисля, че прическите с вдигната коса са най-практични и удобни, затова и избрах първо да ви покажа един небрежен кок с къдрици.
Този вид небрежни кокове е доста популярен и сред известните личности, които често се появяват така не само в ежедневието, но дори и на официални събития.

Ето и няколко примера:


Такъв вид небрежен кок мисля, че се получава най-добре на къдрава или чуплива коса, затова и във видеото ще видите един лесен и "безвреден" начин за къдрене на коса. Това е методът, който аз самата ползвам най-често напоследък и получавам добър и сравнително дълготраен ефект.
Този начин на къдрене дава ето такъв резултат при мен:

По-нататък ще направя клип и с други начини за къдрене без използването на маша или преса, тъй като е важно да даваме почивка на косата, а и виждам, че има голям интерес за такова видео.

Надявам се прическата да ви хареса и да я пробвате. :)


или тук отдолу за видеото в YouTube:

Това е засега от мен, по-нататък очаквайте още клипове на тема коса, имам някои интересни идеи за прически, които планирам да заснема малко по-нататък. :)
Целувки и весело лято! :)
Share:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)