петък, 10 февруари 2012 г.

Естествени обемни къдрици с преса за изправяне


Здравейте, днешната публикация е за това как да накъдрим косата си с преса за изправяне. Това е начинът по който я оформям когато я нося къдрава, вероятно има и много други начини за къдрене, но това е начинът, който напоследък използвам доста и ефектът наистина ми харесва.
Обичам да разтягам къдриците леко за да стоят по-естествено, вие разбира се не е нужно да го правите по същия начин като мен. Не знам дали успях да обясня добре техниката във видеото, но се надявам то да говори повече от думите в случая. :))))

Ако пробвате този начин за къдрене и ви е трудно, не се отказвайте, защото никой не се е родил научен, а и е се изисква известно време и практика докато намерите най-удобния начин за вас да държите пресата. Аз го правя по различен начин от двете страни на главата както виждате, а и на мен също ми отне известно време да свикна, но пък след като това се случи, не съм се къдрила по друг начин освен този. Препоръчително е преди къдренето да използвате спрей или друг продукт за топлинна защита, който да предпази косата ви от изгаряне.
Надявам се видеото да ви хареса и да ви бъде полезно! :)

Видеото  в YOUTUBE:

До скоро! :)

Share:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)