четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Оформяне на нокти


Здравейте,
днешната публикация е на тема нокти. След като качих клиповете ми за маникюр получих много въпроси и запитвания за това как оформям ноктите си, затова и реших да заснема видео и да ви покажа нагледно.
Моята техника е доста семпла според мен и не бях сигурна, че би било интересно за някого да види, тъй като вероятно много хора вече знаят как се изпиляват нокти, но така или иначе направих едно кратко видео за тези, които се интересуваха.
Може би някои хора ще кажат, че това, което правя не е правилно или нещо подобно, но това е техниката, която използвам от години и не съм имала лоши резултати или проблеми с нея, не е нужно вие да правите същото като мен - правете това, което ви върши работа. :) Не съм професионалист по маникюр, но винаги се старая ноктите ми да изглеждат добре и мисля, че се справям. :) Според мен е много важно ръцете и ноктите на една жена да изглеждат добре и поддържани. :) Ако искате да разберете какъв е моят начин за оформяне на нокти, гледайте видеото отдолу и се надявам се то да бъде полезно! :)

Видеото в YOUTUBE:


Share:

1 коментар

  1. Здрасти Ели! Докато не гледах видеото ти за пиленето на кожочки не бях чувала.Много съм ти благодарна имам поблемни кожички (барманка съм и от постоянни я допир с водата и студеното време е нещо ужасно) на всичкото отгоре когато ми ги изрязват маникюристките ми се възпаляват и положението е още по-зле.Пробвах с изпилването и останах очарована,най-малкото не се възпаляват и ставаг гладки :) Супер

    ОтговорИзтриване

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)