понеделник, 24 септември 2012 г.

Класически френски маникюр


Здравейте,
днешната публикация е на тема елегантен, класически френски маникюр. Това е маникюр, който отива на абсолютно всеки тоалет и стои изключително нежно и женствено. Можете да го разнообразите по ваш избор, да добавите стикер, брокат, камъчета или да нарисувате декорация на един или всички нокти. Ако пък искате да го направите по-закачлив - можете да замените бледите бели тонове с цветни лакове -  розови, лилави, сини или пък различни на всеки нокът... :)
Има различни начини за правене на френски маникюр, продават се специални лентички, които спомагат за рисуването на права бяла линия, но аз лично не ги използвам, тъй като не ги намирам за много удобни, но ако ръцете ви треперят и ви е трудно да рисувате белите линии сами, то тогава би било добра идея да пробвате метода с лентичките или обикновено тиксо вместо тях.

Аз лично рисувам лентичките с четката на лака или понякога дори с бял лак за рисуване, който е с тънка четка - това също е лесен вариант, тъй като четката е дълга и тънка и можете да я поставите директно върху нокътя за да отбележите границата на бялата линия и след това просто да попълните останалото пространство с лак.


Оригиналното видео за този маникюр бе заснето преди около година, но тъй като беше качено само във вбокс, реших да го редактирам наново и кача в HD формат в YouTube, тъй като много момичета, които живеят извън страната ме помолиха да кача и старите ми клипове в YouTube, тъй като не могат да ги отварят във вбокс. В последствие реших да заменя и старото ми видео във вбокс с обновеното, тъй като, когато то беше качено преди около година, вбокс имаха много нисък лимит за размер на клиповете, затова и качеството на видеото не беше добро, озвучаването също.


Предлагам ви и още един мой любим лак за френски, който ползвам от месеци и много харесвам. Това е снимка от маникюра, който си правих преди няколко дни. Много харесвам лаковете за френски на Rimmel, предлагат се в два цвята - светло-розов (този от снимката) и светъл прасковен нюанс - и двата стоят много нежно на ноктите, но аз лично харесвам розовото повече. :)
Четката на лаковете на Rimmel е много удобна за мен, голяма е и обхваща почти цялата нокътна плочка с едно нанасяне; изглежда сякаш две четки за лак са съединени в една. Така, че ако си търсите подходящ цвят за френски маникюр, препоръчвам да пробвате тези или пък всеки цвят, който на вас ви харесва. :)


Надявам се видеото да е било полезно! До скоро! :)))))
Share:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Оставете ми коментар ако публикацията ви е харесала, много ще се радвам да го прочета! :) :)